[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Second opinion

I forbindelse med udredning af en vanskelig diagnose eller beslutning om operation kan man som patient føle behov for, at endnu en erfaren speciallæge gennemgår ens situation for at sikre, at de rigtige beslutninger tages.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”212″ img_size=”large”][vc_column_text]En sådan ’second opinion’ vil kræve omhyggelig gennemgang af sygehistorie, journaler, billedematerialer, blodprøver, samt et interview og en fokuseret helbredsundersøgelse.

Professor Michael Ulrich har gennem mange år vejledt patienter med særlige problemer og behov. Han er i stand til at kunne foretage en omhyggelig afvejning af fordele og ulemper eller risici i forbindelse med beslutning om en eventuel operation. Michael Ulrich har forståelse for patientens usikkerhed, tvivl og utryghed i forbindelse med sådanne beslutninger, der ofte ikke træffes efter blot en konsultation, men kan kræve god tid og flere samtaler.

Second opinion er desværre ikke omfattet af den nuværende overenskomstsaftale mellem Danske regioner og Foreningen af praktiserende Speciallæger.

For yderligere information kan Ortoklinik kontaktes på email info@ortoklinik.dk.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]