[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Privat patient

Patienter kan vælge at blive undersøgt og behandlet for egen regning uden henvisning.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”148″ img_size=”large”][vc_column_text]Privat patienter ønsker undersøgelse og behandling på egen regning. Det kan også dreje sig om behov for en second opinion eller rådgivning i forbindelse med et ortopædkirurgisk behandlingsforløb.

Privat patienter behøver ingen henvisning eller tilsagn fra læger, sygehuse eller forsikringsselskaber.

Aftale mellem Danske Regioner og Foreningen af praktiserende Speciallæger forhindrer os i at give uopfordret information om muligheden for undersøgelse og behandling af private patienter. Men De er velkommen til at kontakte Ortoklinik, hvis De ønsker information om mulighederne.

I henhold til aftale mellem Danske Regioner og Foreningen af praktiserende Speciallæger skal patienten være klar over, at samme forløb kan tilbydes vederlagsfrit som offentlig patient henvist fra egen læge. Patienten skal skriftligt erklære sig indforstået med at betale, inden behandlingen iværksættes. Derfor skal følgende dokument være læst, underskrevet og afleveret før forløbet begyndes: Erklæring for private patienter.

Sygeforsikringen “danmark”

Medlemmer af Sygeforsikringen ”danmark” kan få tilskud til behandling. Tilskuddets størrelse afhænger af, hvilken operation, der er tale om. Man bør kontakte Sygeforsikringen ”danmark” inden behandlingens start for at få bekræftet et eventuelt tilskud.

Læs mere om tilskud via Sygeforsikringen “danmark” her[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]