[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kontakt Ortoklinik

[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]

Tidsbestilling

Patienter, som behandles vederlagsfrit via den offentlige sygesikring, skal have en henvisning fra deres praktiserende læge.

Henvisningen til praktiserende speciallæge forældes efter 6 måneder. En henvisning gælder kun for undersøgelse og behandling af ét problem. En henvisning gælder indtil speciallægen afslutter behandlingsforløbet. Dog kan patienten maksimalt tilbydes maksimalt 6 konsultationer (operationer, telefon-/e-mail-kontakter tælles med) per henvisning for det samme problem. Derefter skal patienten bede egen læge sende en ny henvisning.

Patienter, der ønsker at anvende deres sundhedsforsikring, skal have tilsagn fra deres forsikringsselskab inden undersøgelse og behandling.

Private patienter kan kontakte Ortoklinik direkte og behøver ingen henvisning eller tilsagn.

Der kan bestilles tid til en undersøgelse eller behandling via telefon eller e-mail.

Ortoklinik har åbent for tidsbestilling mandag – torsdag mellem kl. 9.00 – 11.00 på tlf. 8612 9174 (bemærk, ingen telefontid på fredage). Bemærk: I telefontiden er der meget stor belastning af vore telefoner. Vi gør vores allerbedste for at hjælpe flest muligt. Når De kontakter klinikken telefonisk bedes De være så præcis som mulig, således flest mulig patienter kan komme til. Alternativt kan De lægge en koncis besked på vores telefonsvarer udenfor vores telefontid. Derefter vender vi tilbage til Dem indenfor en hverdag på telefon eller sms/Lægevejen.

Alternativt kan De altid sende en e-mail til tid@ortoklinik.dk . Vi vil forsøge at besvare e-amil i løbet af et hverdags døgn.

Fremmøde

Man skal melde sin ankomst ved at skanne sit sygesikringskort på computeren i venteværelset.

For at undgå at skabe ventetid for klinikkens øvrige patienter, bør man respektere sit mødetidspunkt og den planlagte varighed af konsultationen.
Man bør møde senest 5 minutter før det aftalte tidspunkt.

Ankomst i bil

Der der gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder tæt ved Ortoklinik selvom klinikken er beliggende centralt i Aarhus.

Planlæg rute og ankomsttidspunkt til Ortoklinik her.
Se kort og priser over alle parkeringshuse i indre by her.
De nærmeste parkeringshuse er:
P-Hus HH Seedorff Stræde (ca. 150m)
Q-Park Aarhus City (ca. 250m)
Bruuns Galleri Parkeringshus (ca. 250m)
Scandinavian Congress Center Parkeringshus (ca. 400m)

Ankomst eller afgang med taxa

Lige overfor Ortoklinik er der parkering for taxa, hvor der normalt holder 2-4 taxa’er.

Ankomst med offentlig transport

Der er gode offentlige transportmuligheder til Ortoklinik.
Hvis man ankommer med tog, er der fra Aarhus Hovedbanegård på Banegårdspladsen kun ca. 450 meters gang til Ortoklinik.
Fra Aarhus Rutebilstation til Ortoklinik er der ca. 750 meters gang.
Til Ortoklinik er der talrige forbindelser med bybus, som ankommer til Park alle med få minutters mellemrum.
De kan planlægge ruten til Ortoklinik via rejseplanen.dk.

Udeblivelse

Såfremt en patient uden rimelig grund undlader at melde afbud fra en aftalt tid senest dagen før, er patienten pligtig til at betale Ortoklinik et gebyr per udeblivelse.

Gebyret er 250 kroner for udeblivelse fra en konsultation og 500 kroner for udeblivelse fra en operation eller lignende (Overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Speciallæger, 2018, §25 stk. 2).[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]