[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Ortopædkirurgisk klinik i Aarhus

Ortoklinik er en ortopædkirurgisk klinik beliggende centralt i Århus, der tilbyder undersøgelse og kirurgisk behandling af sygdomme i bevægeapparatet.[/vc_column_text][vc_single_image image=”136″ img_size=”large”][vc_column_text]Formål: Efter vores behandling skal patienterne opleve færre gener, højere funktionsniveau og dermed bedre livskvalitet.


Værdi: Vores værdier er kvalitet og tryghed. Vi ønsker at give vores patienter optimal kvalitet i den ortopædkirurgiske behandling for at give det bedst mulige patientforløb.


Mission: Ortoklinik tilbyder patienten diagnose og behandling, der er baseret på viden. Kirurgerne på Ortoklinik har mange års klinisk erfaring og en videnskabelig tilgang til behandlingsmetoder. Staben af medarbejdere er veluddannede og dedikerede. Dette er grundlaget for behandling af høj kvalitet.


Vision: Ortoklinik ønsker at være førende med behandlingskvalitet målt på “patient rapported outcome measures” (PROM) og altid at kunne tilbyde den bedst mulige evidens-baserede ortopædiske kirurgi til den individuelle patient.


Ressourcer: Speciallægerne på Ortoklinik har stor klinisk erfaring med diagnosticering og behandling af sygdomme i bevægeapparatet. Som speciallæge arbejdes der dagligt med ortopædkirurgiske problemer på både basalt og højt specialiseret niveau. Speciallægerne udvikler fortsat deres kirurgiske kompetencer gennem aktive internationale netværk og deltagelse i specialistkurser. Speciallægerne har videnskabelige uddannelser (Ph.D.) og forskningserfaring, hvilket sætter dem i stand til at forholde sig konstruktivt kritisk til ny viden og udvikling. Ortoklinik stiller høje kvalitetskrav til sine leverandører af operationsinstrumenter, udstyr, mv. Ortoklinik råder over avanceret udrednings- og operationsudstyr, hvilket er medvirkende til, at vi kan tilbyde behandling i topklasse.


Evidens-baseret behandling: Ortoklinik arbejder med basis i en stærk videnskabelig tradition. Det er derfor naturligt, at rådgivning og behandlingen er videnskabelig dokumenteret og følger den nyeste internationale udvikling for altid at opnå de højeste kvalitetsstandarder. Det giver patienten sikkerhed for at modtage den bedste behandling. Ortoklinik deltager i kliniske forskningsprojekter for løbende at udvikle og forbedre patientbehandling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]