Ortopædkirurgisk speciallægeklinik Aarhus

Ortoklinik er en ortopædkirurgisk speciallægeklinik beliggende centralt i Århus, som tilbyder undersøgelse og behandling af sygdomme og lidelser i hænder, albuer, hofter, knæ, og fødder.

Værdigrundlag

Vores værdier er kompromisløs kvalitet, individuel behandling, tryghed og god tid til den enkelte patient. Vi ønsker at tilbyde vores patienter den højeste kvalitet i ortopædkirurgisk behandling og det bedste patientforløb. Denne idé relateres til alt, hvad patienten møder fra den første undersøgelse til den sidste konsultation, der afslutter et forløb.

På Ortoklinik imødekommes patientens unikke individuelle krav, ønsker, forventninger og behov. Patienten vil altid være i centrum af det lægelige arbejde på Ortoklinik.

Omsorg for patienten

Vi tilpasser konsultationer og eventuel behandling til den enkelte patients ønsker og behov. Der lægges vægt på personlig kontakt, venlighed og højt fagligt niveau. Der bruges den tid på samtaler og information, som hver enkelt patient har behov for. Som patient skal man føle sig tryg og godt tilpas. Man vil opleve, at lægen har god tid til at udøve sin virksomhed, og at alt skrider planlagt frem i et roligt tempo, hvor der gives al den tid og information, som den enkelte patient behøver.

På Ortoklinik vil du have den samme læge gennem hele dit forløb. Dette sikrer kontinuitet og tryghed. Alle kirurgiske behandlinger udføres af en erfaren ortopædkirurgisk speciallæge.

Ressourcer

Professor Michael Ulrich har stor erfaring med diagnosticering og behandling af sygdomme i bevægeapparatet. Som speciallæge arbejder han dagligt med ortopædkirurgiske problemer på både basalt og højt specialiseret niveau. Michael Ulrich udvikler fortsat sine kirurgiske kompetencer gennem aktive internationale netværk og deltagelse i specialistkurser. Ortoklinik råder over avanceret udrednings- og operationsudstyr, hvilket er medvirkende til, at vi kan tilbyde behandling i topklasse.

Ortoklinik stiller høje kvalitetskrav til sine leverandører af operationsinstrumenter, udstyr, mv.

Evidens-baseret behandling

I Ortoklinik arbejdes der ud fra en stærk videnskabelig baggrund. Det er derfor naturligt, at rådgivning og behandlingen er videnskabelig dokumenteret og følger den nyeste internationale udvikling for altid at opnå de højeste kvalitetsstandarder. Det giver patienten sikkerhed for at modtage den bedste behandling.

Under ledelse af professor Michael Ulrich deltager Ortoklinik i kliniske forskningsprojekter for løbende at udvikle og forbedre patientbehandling.