[vc_row el_id=”s1″ css=”.vc_custom_1687080207859{margin-top: 25px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

Klinik for Ortopædkirurgi

På Ortoklinik i Aarhus udfører erfarne ortopædkirurger behandlinger for skader, sygdomme og lidelser i bevægeapparatet med særligt fokus på hænder og fødder.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”925,923,927,924″ img_size=”full” speed=”4000″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”yes” wrap=”yes”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”site-front-content” css=”.vc_custom_1460644319636{margin-bottom: 10px !important;}”][vc_column][vc_separator color=”black”][vc_column_text]Mission: Ortoklinik tilbyder patienten diagnose og behandling, der er baseret på viden. Kirurgerne på Ortoklinik har mange års klinisk erfaring og en videnskabelig tilgang til behandlingsmetoder. Staben af medarbejdere er veluddannede og dedikerede. Dette er grundlaget for behandling af høj kvalitet.


Ventetid:  Der er kort ventetid (få uger) på ortopædkirurgi. Lang ventetid (flere måneder) kan desværre forekomme ved vurdering, undersøgelse og behandling af problemer, der ikke kræver kirurgisk behandling. Kontakt klinikken for at få en konkret tidsaftale til konsultation vedrørende Deres problemstilling.


Den offentlige Sygesikring: Ortoklinik har overenskomst med den offentlige sygesikring. Derfor kan vi modtage patienter henvist fra egen læge til vederlagsfri konsultation og behandling . De skal blot bede Deres egen læge om at henvise Dem til undersøgelse eller behandling hos Ortoklinik.

Det udvidede frie sygehusvalg: Patienter, der oplever lang ventetid på undersøgelse og behandling på offentlige sygehuse, kan blive omvisiteret til hurtigere behandling i henhold til reglerne for den offentlige behandlingsgaranti. Yderligere information kan fåes ved kontakt til Deres regionale patientkontor eller Ortoklinik.

Sundhedsforsikring: Patienter, der ønsker at anvende deres sundhedsforsikring, skal have tilsagn fra deres forsikringsselskab inden forløb kan begyndes. De er velkommen til at kontakte Deres sundhedsforsikringsselskab eller Ortoklinik, hvis De ønsker information om mulighederne. 

Private patienter: De er velkommen til at kontakte Ortoklinik, hvis De ønsker information om mulighederne.[/vc_column_text][vc_separator color=”black”][/vc_column][/vc_row]