Forsikringspatient

En sundhedsforsikring giver mulighed for hurtig og direkte udredning og behandling på privathospitaler, privatklinikker og hos speciallæger som Ortoklinik uden, at man skal henvises af egen læge.

Private sundhedsforsikringer kan tegnes direkte af private, men ofte vil man være dækket via sin arbejdsgiver, fagorganisation eller pensionsordning. Omkring 1,5 mio danskere har på denne måde en privat sundhedsforsikring. Læs mere om sundhedsforsikringer her

Tid til undersøgelse

Inden man kan få foretaget undersøgelse eller behandling hos Ortoklinik, er det vigtigt, at De kontakter Deres forsikringsselskab for at være sikker på, at de accepterer at betale for Deres behandling på Ortoklinik. Ved tvivl eller problemer er De altid velkommen til at bede Deres sagsbehandler om at kontakte Ortoklinik på telefon 8612 9174, så vi kan ordne den administrative del af sagen for Dem.

Når Deres sundhedsforsikringsselskab har accepteret at betale for undersøgelsen, kan De ringe eller sende en email direkte til Ortoklinik med ønske om tidspunkt for undersøgelsen. Til undersøgelsen skal De medbringe den udfyldte skadesanmeldelse fra forsikringselskabet samt forsikringsselskabets betalingsaccept. Ortoklinik afslutter udfyldelsen af skadesanmeldelsen og returnerer den til forsikringsselskabet.

Operation

Hvis der findes indikation for operation vil man kunne aftale tidspunktet for denne straks efter undersøgelsen.

Efter undersøgelsen sender Ortoklinik en kopi af Deres journal sammen med den udfyldte skadesanmeldelse til Deres forsikringsselskab. Forsikringsselskabet skal herefter godkende at ville betale for operationen. Når Ortoklinik har denne accept kan operationen gennemføres.

For visse sundhedsforsikringer, gælder det at patienten får direkte besked om denne accept mens Ortoklinik ikke informeres. Det er derfor vigtigt, at De også selv henvender Dem til Ortoklinik, når De modtager besked fra Deres sundhedsforsikring.

Den anførte procedure kan variere selskaberne imellem.

Forsikringsselskaber

Ortoklinik vil gerne samarbejde med alle danske forsikringsselskaber, der udbyder private sundhedsforsikringer.

De kan kontakte Deres forsikringsselskab og bede dem om mulighed for at blive henvist til OrtoKlinik. Hvis der endnu ikke er indgået aftale mellem Deres forsikringsselskab og Ortoklinik er De altid velkommen til at bede Deres sagsbehandler i forsikringsselskabet om at kontakte Ortoklinik på telefon 8612 9174 eller email info@ortoklinik.dk